Ny Trener på plass

Geir Midtsian starter umiddelbart som ny hovedtrener i FK Tønsberg.

FK Tønsberg har funnet tilstrekkelig fundament til videre satsning, og har ansatt Geir Midtsian som ny hovedtrener. Budsjettet neste år vil bli redusert med 1 mill. kr, noe som bl. a. innebærer at daglig leder-stillingen blir fjernet. De administrative oppgavene vil neste sesong  bli fordelt på styret, hovedtrener og eksisterende sekretariat. Det har vært en konstruktiv og god dialog med Jan Egil, som er klar på at klubben er viktigst.

Geir kommer opprinnelig fra Løren i Oslo, og spilte både hockey og fotball for Hasle/Løren i sine yngre dager. Han har spilt 1. div. fotball for Kjelsås og vært innom flere klubber i Oslo-området på lavere nivå. I 1999 hadde han heltidsstiling som spillerutvikler og assistenttrener i Lyn, og senere vært hovedtrener for Oslo Øst og Manglerud Star. De siste 5 årene har han vært hovedtrener for Kristiansund i 2. div.

Geir har gode skussmål fra referansepersoner, og har bl.a. vært trener for Per Egil Swift i Lyn. Han har hatt langt møte med Fredrik Kjølner, og de er klare på at de vil jobbe godt sammen. Han tar sikte på å avholde noen treninger før jul, og bruke juleferien til å gjennomgå videoopptak fra alle kampene i 2011.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: